top of page

Wat fijn dat jullie geïnteresseerd zijn in een verblijf bij  RumpusRoom GuestHouse.
En nog fijner: Ja, wij aanvaarden betalingen met Antwerpse Ucoins (AUC's )! En dus kan je aan de helft van de prijs komen overnachten dankzij de Stad Antwerpen die 50% bijlegt!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je boekt je kamer via de website. Je kiest een datum tussen 1/10/2021 en 31/12/2021 de periode van de actie. Je betaalt slechts de helft van de prijs wanneer je de promo/couponcode AUC50RED gebruikt tijdens het betalingsproces. 

Op de dag dat je incheckt kan je langskomen met je smartphone en de betaling doen met de Ucoins. Indien het moeilijk af te stemmen is die dag, kan je ons contacteren met de vraag of het eventueel mogelijk is vroeger langs te komen voor de betaling met Ucoins. Helaas kunnen wij dit niet garanderen, gezien de B&B niet beschikt over een permanent bemande receptie en dat wij momenteel helaas in quarantaine verblijven door een positief corona-geval t.e.m ten laatste ma 27/12. Boekingen zijn beschikbaar voor de data 28, 29 en 30 december.

Er zijn 2 dubbele kamers (Blue Room & Green Room) dewelke je per kamer boekt, maar wel aangeeft of je voor 1 of 2 personen wil reserveren. Verder is er de 'Framily' Room (Ochre Room) beschikbaar vanaf min. 2 tot max. 6 personen dewelke je per bed kan boeken, je geeft gewoon aan met hoeveel personen je wil komen overnachten. Er kan per geboekt persoon met 1 ucoin-account betaald worden.

Vergeet zeker niet je account gegevens (accountnaam + paswoord) te verzamelen en dubbelchecken voor de AUC-betaling.

Verder verloopt het reservatie proces zoals elke andere hotelboeking.
We zien jullie graag komen!

Heb je nog extra vragen, bel dan gerust naar 0486 37 92 70. 

Tot hoors!
RumpusRoom


P.S. Cadeaubonnen kunnen niet aangekocht worden met Ucoins gezien de oorspronkelijke bedoeling van de Stad Antwerpen een 'Weekendje Antwerpen' te promoten tijdens de actieperiode.

 

bottom of page