Wat fijn dat jullie geïnteresseerd zijn in een verblijf bij  RumpusRoom GuestHouse.
En nog fijner: Ja, wij aanvaarden betalingen met Antwerpse Ucoins (AUC's )! En dus kan je aan de helft van de prijs komen overnachten dankzij de Stad Antwerpen die 50% bijlegt!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het beste boek je je kamer via de website. Je kiest een datum tussen 1/10/2021 en 31/12/2021 de periode van de actie. Je betaalt dan gewoon de volledige prijs. Vermeld ook zeker en vast bij de opmerking dat je graag met ucoins wil betalen. 
Op de dag dat je incheckt kan je langskomen met je smartphone en de betaling doen met de Ucoins. Indien het moeilijk af te stemmen is die dag, kan je eventueel vroeger langskomen voor de betaling met Ucoins, maar enkel op afspraak gezien de B&B niet beschikt over een permanent bemande receptie.

Er zijn 2 dubbele kamers (Blue Room & Green Room) dewelke je per kamer boekt, maar wel aangeeft of je voor 1 of 2 personen wil reserveren. Verder is er de 'Framily' Room (Ochre Room) beschikbaar vanaf min. 2 tot max. 6 personen dewelke je per bed kan boeken, je geeft gewoon aan met hoeveel personen je wil komen overnachten. Er kan per geboekt persoon met 1 ucoin-account betaald worden.

Vergeet zeker niet je account gegevens (accountnaam + paswoord) te dubbelchecken voor aankomst. Eens de betaling met UAC's gebeurd is, storten wij meteen de helft weer terug, gezien je die dan op dat moment met de ucoins betaald hebt.

Verder verloopt het reservatie proces zoals elke andere hotelboeking.
We zien jullie graag komen!

Heb je nog extra vragen, stuur dan gerust een mailtje naar hello@rumpusroom.be 

Tot hoors!
RumpusRoom


P.S. Cadeaubonnen kunnen niet aangekocht worden met Ucoins gezien de oorspronkelijke bedoeling van de Stad Antwerpen een 'Weekendje Antwerpen' te promoten tijdens de actieperiode.